We gaan naar de VS! De voorbereidingen en de route

Ongeveer een jaar geleden besloten we dat we een grote reis wilden maken. Ongeveer 10 maanden geleden boekten we onze tickets en ongeveer 6 maanden geleden boekten we er een plekje bij. Over een paar weken is het zover: we gaan naar de VS! Vijf weken lang heel veel verschillende natuur, heel veel lekker én smerig eten, heel veel autorijden, heel veel motels en lodges afstruinen en héél véél tijd doorbrengen met elkaar. Want: als je dan toch naar het land van HEEL VEEL gaat, kun je maar beter daadwerkelijk heel veel doen.

De Voorbereidingen

De route is bepaald, de accommodaties zijn geboekt, de auto is gereserveerd, de To Do en To Buy lijst is bijna af, de banaan voor Casper is gereserveerd (serieus waar: bij Icelandair kun je een banaan voor je baby reserveren) en wij beginnen langzaamaan de kriebels te krijgen: we hebben er zo ontzettend veel zin in!

Om eerlijk te zijn vind ik het ook best een beetje spannend. Vooral de vliegreis dan. En de jetlag van Casper. En het opwarmen of maken van fruit- en groentehapjes. En eten kinderen daar brood? Of alleen pannenkoeken? Dat soort praktische pruts. Maar afgezien daarvan, heb ik vooral heel veel zin het avontuur!

De Route

De reis gaat dwars door het Mid Westen van de Verenigde Staten. We vliegen op Denver International Airport. Vanuit Denver vertrekken we naar de Rocky Mountains, Casper Mountain (of course), Yellowstone National Park, Nationale Parken in Idaho, Craters of the Moon, Twin Falls, Salt Lake City, Bryce Canyon, Brian Head, Zion Canyon, Grand Staircase Escalante, Grand Junction en weer naar Denver.

De route ziet er zo uit:

 

We gaan korte filmpjes, foto’s en reisverhalen maken! We zijn heel erg benieuwd wat jij graag zou willen zien en/of lezen. Laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.