Luiers Amerika

luiers amerika

Wat zijn de beste luiers van Amerika? Voordat ik op reis ging naar Amerika googelde ik me suf en kwam terecht op Engelstalige blogs (zoals deze) met reviews van verschillende luiers (van high-end tot low-end en biologisch). Toen we in Amerika boodschappen gingen doen (bijv. in Walmart) kwamen we er al snel achter dat die review sites reuze handig waren, want wat was er veel keus! Van de bekende merken zoals Pampers en Huggies tot Luv’s en Earth’s Best. Het is dus hoog tijd voor een Nederlandstalige blog over luiers in Amerika.

Disclaimer

Eerlijk is eerlijk: ik heb niet alle luiers getest, ik heb van te voren op basis van de Engelstalige blogs een selectie gemaakt van de luiers die ik geschikt vond en die uitgeprobeerd (Pampers baby Dry en Luvs).

Daar zit een luchtje aan

De meeste luiers in Amerika hebben een parfummetje. Dat is even heel gek als voor het eerst aan zo’n luier snuffelt, en ook ik weet: sommige luiers hebben dat parfummetje natuurlijk niet (lees: de bio-organic varianten), maar die schijnen dan weer makkelijker door te lekken, dus daar hebben wij niet voor gekozen.

Pampers Baby Dry

Pampers baby Dry is gemaakt om veel vocht vast te houden en dat doen ze. Met parfummetje. De plakstrip plakt goed, lekker zacht van binnen, bijna geen nachtelijke lekkages meegemaakt. Daarnaast is Pampers Baby Dry net iets goedkoper dan Pampers Premium Protection. Het nadeel is dat Pampers Baby Dry niet overal (lees: in kleine general stores in the middle of Idaho) niet goed verkrijgbaar is. Dan heb je twee opties: een megagrote doos luiers kopen in de dichtstbijzijnde Walmart of andere luiers kopen. Want potty training met een baby van 8 maanden oud vonden we wat ver gaan: choose your battles.

Luvs

Als je dus in de the middle of Idaho bent en je zit zonder luiers kun je het beste Luvs luiers kopen. Luvs zijn aanzienlijk goedkoper dan Pampers Baby Dry en werkelijk overal verkrijgbaar. Luvs is dan ook het meest verkochte luiermerk van Amerika. Luvs luiers hebben ook een parfummetje en zitten prima. We hebben iets meer nachtelijke lekkages gehad met deze luiers, dus daarom een welverdiende tweede plek, maar als jouw baby niet zoveel plast als die van ons is de Luvs luier prima.

Welke luiers gebruikte jij in het buitenland? Ik ben benieuwd, wie weet kunnen we samen een buitenland-luier-blog/video maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.