Hey, het is oké! #3

hey, het is oke 4

Daar is ‘ie weer: de maandelijkse update met geruststellende gedachten voor nieuwbakken ouders. Deze maand kreeg Casper veel meer ritme, sliep hij voor het eerst een keer door (en daarna vergat hij dat trucje weer), ging hij voor het eerst naar het kinderdagverblijf en ging ik weer aan het werk. Dat gaat vast weer een hoop voer voor een april-editie van ‘Hey, het is oké’ opleveren. Maar nu eerst maart, want: hey, het is oké,

 

#1 Om ‘s nachts af en toe een paar uurtjes op de bank te slapen, terwijl je daar eigenlijk principieel op tegen bent, maar geen andere mogelijkheid ziet om een paar uur achter elkaar te slapen.

#2 Om nooit meer pompoensoep te willen eten nadat je de poep van je kind zag.

#3 Om toch pompoensoep te eten, omdat je alle vormen van schaamte en afschuw voorbij bent en pompoensoep je lievelings is.

#4 Om tijdens je eerste vakantie met je baby vooral te genieten van de andere muren, ook al zijn het er nog steeds vier.

#5 Om een ‘huisje’ op zo’n olijk vakantiepark in Drenthe te boeken als je voor het eerst op vakantie gaat met je kind.

#6 Om in dat bewuste vakantiepark een kindvriendelijk huisje te boeken en vervolgens van geen enkele kindvriendelijke faciliteit gebruik te maken (lees: €30 euro teveel betaald). (Tip: check deze video over ons weekendje weg!)

#7 Om lekker te blijven slapen op het ondergepieste hoeslaken, want het is 4 uur ‘s nachts. Daarom.

#8 Om je baby 1x per week in bad te doen, omdat hij ongemak van Olympisch niveau (lees: intense haat) voelt bij alles in en rondom het bad.

#9 Om het zorgvuldig bedachte voedingsschema voor je kind na –laten we zeggen- 2 uur te laten varen.

#10 Om je kind lekker eten te geven, ook als hij eigenlijk nog even moet wachten en eruit begint te zien als een Michelinmannetje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.