Hey, het is oké! #2 Weer 10 geruststellende gedachten voor nieuwbakken moeders

Lieve mensen, daar is ‘ie weer! De lijst met 10 geruststellende gedachten voor nieuwbakken moeders die stiekeme geluksmomentjes ervaren, goedbedoelde adviezen aan hun laars lappen, poep scheppen tot Olympische sport hebben verheven en daar vooral heel erg trots op mogen zijn! Want hey, het is oké:

Om tijdens de date night met je partner naar een niet nader bepaalde all you can eat vreetschuur te gaan en daar enorm van te genieten.

Om tegen elkaar te zeggen dat het heel leuk is om lekker met z’n tweetjes op stap te zijn.

Om tijdens die bewuste vreetschuurdate vooral te genieten van de warme thee.

Om midden in de nacht met je darmkrampbaby op de arm de film Bad Moms op te zetten en dit het beste moment van de dag te vinden.

Om met recht poephoofd genoemd te worden, omdat je vol enthousiasme met een gebruikt billendoekje het zweet van je voorhoofd afveegt.

Om de trein te missen. Altijd. Omdat je nog ging kolven voordat je weg moest en je baby nog in de draagzak gewurmd moest worden. Tip: scheld op de conducteur, eet een dönertje en ga een eindje lopen met je baby. Loop een straatje in waar je nog nooit eerder in liep en kijk eventjes naar de lucht. Hij is blauw. Of grijs. Vaker grijs.

Om de hele dag ongewassen in je pyjama te lopen, omdat het vandaag belangrijker is dat je baby tevreden is dan dat je oksels gewassen zijn.

Om je te realiseren dat het vorige punt ook onder de categorie ‘goed voor jezelf zorgen’ valt, omdat je oren dan een dagje rust hebben en dat lichaamsdeel ook onder ‘jezelf’ valt.

Om enorm enorm enorm te genieten van een momentje (5 minuten) onder de douche. Terwijl je baby Whitney Houston nadoet.

Om je baby te altijd te horen huilen onder de douche. Ook als hij niet huilt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *