OVER DE KLIJNE WERELD

OVER DE KLIJNE WERELD

De Klijne Wereld

HET KLIJNE VERHAAL

Ik ben Karlijn, 32 jaar oud, getrouwd met Bart en mama van Casper (1). Ik wil je inspireren om meer te reizen, meer te genieten van de Klijne 😉 dingen en ieder moment. Om te leven, groots te leven, maar simpel, basic. Klijn.
Goed verhaal hè? Maar ook ik weet, dat is lang niet altijd zo makkelijk als het lijkt. Het heeft toch zeker 15 jaar geduurd voordat ik eindelijk wist wie ik ben en wat ik wil doen. In die 15 jaar was er namelijk behoorlijk wat afleiding. Je kent ze wel: good old procastination monkeys zoals bewijsdrang (“ik kan ook een academische opleiding doen”), hang naar veiligheid en zekerheid (“als ik maar bestaanszekerheid heb”), vragen zoals “mag ik wel genieten van de Klijne dingen of moet ik het geijkte pad volgen of een groots en meeslepend hip leven leiden?” Ja, je kunt er maar druk mee zijn. En omdat ik er zo druk mee was knutselde ik vakkundig een paar omwegen in elkaar. Leuk tijdverdrijf? Nah, niet echt, want ik werd er behoorlijk ongelukkig van. Dus toen ik rond m’n 25e besloot om de good old procastination monkeys te accepteren en vaarwel te zeggen begon ik te leven en te ontdekken wat er zo belangrijk voor me was, wie ik was en wat ik moest doen. En ergens in een Oostenrijkse bed and breakfast met iets teveel jachttrofeeën aan de muur tekende ik hoe ik wilde leven: simpel. Met een geit, een kind, een man (Bart) en in de natuur. En daarna gaf ik mezelf de opdracht om nou eens te gaan leven, genieten, en die tekening te leven en te combineren met m’n passies (lees: passende dagbesteding): de wereld (laten) zien, door te reizen, materiaal te verzamelen en er mooie verhalen van te maken. Met of zonder geit.

JA, MAAR KARLIJN, WHY THE BLOG?

Weet je, ik kom dagelijks mensen tegen die zich willen bewijzen, maar zijn ze gelukkig? I don’t know.. En ik geloof dat als we allemaal wat simpeler (klijner) leven en genieten van de klijne dingen, meer reizen, meer leven in het moment, je optrekt met de mensen die het meest dierbaar zijn, je gelukkiger bent, creatiever wordt en opener staat voor jezelf en de wereld.