OVER DE KLIJNE WERELD

OVER DE KLIJNE WERELD

De Klijne Wereld

HET KLIJNE VERHAAL

 
Ik ben Karlijn Karsten, 34 jaar, getrouwd met Bart en mama van Casper en Eva. Ik wil je inspireren om avontuurlijk te reizen mét kinderen. In Drenthe en in Cambodja. In een tent en in een resort. Met een lach en een traan.
 
De Klijne Wereld ontstond vanuit een behoefte om echte verhalen over reizen met kinderen te delen. Over klotsende oksels in het vliegtuig en daar achteraf heel hard om lachen. Om je tips te geven over hoe reizen met kinderen avontuurlijk én ontspannen wordt. Maar goed, laten we elkaar niet voor de gek houden: er zijn zat momenten waarop reizen met kinderen níet avontuurlijk en níet ontspannen is. En hoe ga je daar -als reislustige ouders- dan mee om? Hoe zorg je ervoor dat je je na de zomervakantie niet staat te excuseren voor jullie topvakantie in CenterParcs? Of dat je heel hard probeert te verkopen dat jullie trekking in Schotland werkelijk fan-tas-tisch was!
 
Schrijven wilde ik al als kind. Kinderboekenschrijfster zou ik worden. Daarna werd ik het liefste Heidi, juf, theatermaker, medisch antropoloog, wereldreiziger, gezondheidswetenschapper, docent, taartenbakker, kok, fotograaf, grafisch ontwerper en moeder. En nu, ben ik het allemaal een beetje, maar dromer ben ik het allermeest. De overeenkomst tussen al die beroepen? Ik maak dingen. Wat? Dat maakt niet zoveel uit: een les, een blog, een logo, een tuin, een taart,.. ik maak het. En jij gaat dat meemaken, hier op de blog!
 
Veel leesplezier!
Liefs, Karlijn.